Lucrări Hidroizolații terase și acoperișuri

Folosim membrana EDILBIT P MINERAL!

Suntem una dintre puținele firme de pe piață ce folosesc membrana EDILBIT P MINERAL.

Realizăm lucrări durabile și de calitate. Metoda clasică de impermeabilizare a clădirilor, mai exact a teraselor și acoperișurilor de clădiri, rămâne cea de efectuare a unor hidroizolații cu membrană bituminoasă. Așternerea unui covor negru format din bitum a fost, și probabil va rămâne cel puțin în viitorul apropiat, principala soluție pentru prevenirea infiltrațiilor de apă în structura acoperișurilor, și ulterior în interiorul imobilelor respective.

Realizarea lucrărilor de hidroizolație bituminoasă este relativ simplă, acestea fiind durabile și extrem de eficiente dacă se respectă anumite reguli de bază, ce se aplică totodată în cazul oricărei operațiuni de acest gen, indiferent de tipul materialului ce este utilizat.

Apa are abilitatea de a găsi repede orice slăbiciune a unui acoperiș, perete, fundații sau alte structuri de beton. Orice fină crăpătura se transformă în câteva luni într-o cale sigură prin care umiditatea pătrunde în subsoluri sau prin acoperisuri, făcând pagube majore, reducând în același timp, rezistența betonului cu efecte greu de cuantificat asupra rezistenței în timp a unei construcții. Protejează-ți casa cu o hidroizolație de calitate! Trebuie acordată o importanță deosebită realizării unei hidroizolații de calitate pentru a preveni sau a îndeparta la timp riscurile la care o clădire sau orice alt timp de construcție din beton poate fi expusă, de aceea echipa BRAUMAN HIDROINSTAL oferă servicii de realizare a unei hidroizolații perfecte pentru acoperișul tău.

Lucrări Hidroizolații acoperișuri
Lucrări Hidroizolații acoperișuri
Lucrări Hidroizolații acoperișuri
Lucrări Hidroizolații acoperișuri

Formular Cerere Ofertă