Mentenanță subsol – Întreținere instalații sanitare

Brauman Hidroinstal vine în întâmpinarea problemelor cu soluții eficiente și durabile alături de contracte de mentenanță pentru asociațiile de proprietari. Când vine vorba despre instalațiile sanitare dintr-un bloc, trebuie să știi că te poți baza pe o firmă cu experiență în domeniu, care oferă atât servicii de calitate, cât și servicii de mentenanță.

Fiecare contract este elaborat în strânsă colaborare cu dumneavoastră, definind astfel soluțiile potrivite.

Contractul de mentenanță de tip abonament lunar per apartament, vă asigură următoarele servicii :

diagnosticarea instalației cu cameră video endoscop, care verifică starea conductelor și depunerile pe interior;

– intervenim rapid în regim de urgență;

– verificări periodice ale instalațiilor sanitare ale blocului, sub forma unui plan bine stabilit;

– rapoarte periodice în ceea ce privește situația instalațiilor sanitare din subsol;

– curățarea țevii de scurgere cu jet de presiune și substanțe pentru îndepărtarea depunerilor;

– spălarea și dezinfectarea subsolului;

– obții reducere de 5 -10 % la orice reparație care nu este inclusă în abonament.

Beneficiile asociației de proprietari sunt:

– prin acest abonament de mentenanță instalații sanitare veți observa că pe termen lung vor scădea costurile legate de reparații;

– oferim consultanță tehnică gratuită, inclusă în orice tip de abonament ales;

– ținem la curent asociația de proprietari cu normele impuse de lege în ceea ce privesc instalațiile sanitare;

– oferim factură și garanție pentru orice lucrare sau verificare efectuată;

– evitați situația în care trebuie să găsiți într-un timp foarte scurt un instalator autorizat pentru instalațiile sanitare;

-nu plătiți taxa de urgență pentru intervenții și izolarea avariilor.  

De ce are nevoie o asociație de proprietari de servicii de mentenanță?

Prevenția este destul de importantă când vine vorba despre instalațiile sanitare dintr-un bloc, de aceea trebuie să știi că te poți baza pe o firmă profesională care să poată oferi servicii de mentenanță pentru asociațiile de proprietari. Experiența noastră de peste 15 ani în domeniu ne ajută să oferim servicii de calitate, pentru lucrările la instalațiile sanitare, ca acestea să reziste în timp.

Dincolo de diferitele reparații care pot fi necesare la un moment dat din cauza unor evenimente neplăcute, un abonament pentru mentenanță instalații sanitare poate fi util și pentru verificarea și întreținerea periodică a instalațiilor.

 Brauman Hidroinstal poate interveni în orice moment, în regim de urgență, fără costuri suplimentare, nemaifiind nevoie să cauți un instalator în acele momente critice, care poate costa și destul de mult.

Contract mentenanță instalații sanitare – ce presupune colaborarea cu asociațiile de proprietari

Prin contractul de mentenanță instalații sanitare, firma noastră este autorizată să se ocupe pe toată perioada contractului de funcționarea optimă a instalațiilor din bloc. Un astfel de serviciu este deosebit de util atât pentru siguranța locatarilor, cât și pentru scăderea costurilor pe termen lung. Brauman Hidroinstal dispune de mai multe tipuri de abonamente în funcție de nevoile asociației de proprietari, unele pachete având chiar și un număr gratuit de intervenții incluse, indiferent de natura acestora. 

În urma încheierii contractului cu firma noastră, beneficiile vor fi următoarele:

Mentenanță preventivă – realizarea periodică a reviziilor și verificărilor instalațiilor sanitare pentru ca acestea să funcționeze corespunzător și să nu apară avarii. Pe lângă verificare se pot face și înlocuiri de țevi, pentru cele vechi și uzate.

Remedierea rapidă a defecțiunilor – când suntem chemați de asociația de proprietari, revizuim urgent situația și efectuăm reparațiile necesare, în cazul în care se constată defecțiuni la verificare.

Formular Cerere Ofertă