Termoizolație terase și acoperișuri cu vopsea aluminiu

GENERAL VERNICE ALU

Sezonul estival aduce deseori provocări în sectorul hidroizolațiilor. Una dintre ele este temperatura înregistrată la nivelul suportului din membrane bituminoase, care uneori poate depăși 80 ͦC, temperaturi ce pot afecta calitatea sistemului de impermeabilizare.

Soluția pentru a reduce temperatura de la nivelul terasei este General Vernice Alu, o vopsea bituminoasă decorativă cu aluminiu, o peliculă alb-argintie care reflectă razele soarelui.

Este o vopsea pe bază de solvenți, ce după uscare realizează o peliculă care reflectă razele soarelui, contribuind astfel semnificativ la izolarea termică a părților protejate, iar temperatura la interior este menținută sub control. Este suficient de elastica pentru a urmări mișcările și dilatațiile membranelor bituminoase peste care se aplică. General Venice Alu este utilizată ca strat protectiv reflectorizant, ce conferă membranei un aspect alb strălucitor. Folosim culoarea alb, pentru a reflecta în proporție cât mai mare razele soarelui și a proteja la capacitate maximă hidroizolația pe care se aplică vopseaua.

Vopsea de aluminiu pentru termoizolaţii

Formular Cerere Ofertă

    Rezolvă ecuația 22 − 18 =