Desfundare profesională cu presiune

Indiferent că locuiești la curte sau la bloc, te-ai confruntat, cu siguranță, cu înfundarea țevilor de scurgere sau a canalizării, în special de la bucătărie.

Cauzele înfundării sau colmatării canalizării sunt nenumărate și diverse. Spre exemplu, pe pereții țevilor, în special pe cele de bucătărie se depun treptat grăsimi, săruri minerale și calcar, care se solidifică, se îngroașă și reduc secțiunea țevii, apa trecând printr-o porțiune foarte îngustă.

 

În aceste cazuri, singura soluție este curățarea cu jet de apă de mare presiune. Această metodă este modernă și ecologică, constând în introducerea pe canalizare a unui ajutaj de presiune. Jeturile concentrate de apă lovesc cu putere straturile de depuneri reușind să le despartă și să le desprindă de pe pereții țevilor. Astfel, prin introducerea și scoaterea repetată a furtunului de presiune, bucățile de reziduuri sunt evacuate din țeava de canalizare. Este de specificat că această operațiune se face cu multă răbdare ca fiecare porțiune de țeavă sau curbă să fie curățată metodic și eficient, iar la final coloana va fi complet curată și funcțională.

Brauman Hidroinstal beneficiază de acest serviciu pe care l-a introdus și în contractul de mentenanță, fiind util în întreținerea periodică a țevilor pentru o eficientizare optimă!

La această intervenție de desfundare a canalizării cu jet de presiune se folosește o autospecială dotată cu un utilaj special pentru presiune de apă. Jetul de apa este dirijat, pe suprafața de curățat, prin pistoale specializate, cu duze adecvate.

 

Dacă și dvs. aveți probleme cu țevile inundate, apelați cu încredere la serviciile noastre de desfundare profesională a canalizării.

 

Suntem la un click distanță de dvs., pregătiți pentru orice situație!

BraumanHidroinstal oferă lucrării executate 5 ANI garanție

Formular Cerere Ofertă