Instalații apă rece și căldură subsol

Atunci când conductele au izolația distrusă ori sunt într-un stadiu avansat de degradare, pierderile, inclusiv cele energetice sunt foarte mari și deloc de neglijat.

Echipa BraumanHidroinstal înlocuiește complet instalația de distribuție a apei reci și/sau a colectoarelor de canalizare menajeră, a instalațiilor pentru căldura din subsolul blocului. Amânarea reparațiilor capitale ale instalațiilor de alimentare cu agent termic în subsolul blocurilor de locuințe, nu face decât să agraveze situația și să ridice costurile execuției. Dacă încă de la intrarea în bloc te întâmpină un miros înțepător de canalizare, aceasta vine din subsoluri, unde mocirla de fecale are dimensiuni alarmante, iar apa se aude în beciuri curgând mereu.

Locatarii de la parterele blocurilor inundate sunt de departe cei mai afectați, în primul rând de mirosul care le pătrunde în case, de țânțarii care nu dispar niciodată indiferent cu ce soluții ați face dezinsecția, de amenințarea șobolanilor, purecilor, gândacilor etc. Pentru toate aceastea există o singură soluție : BraumanHidroinstal!

Instalatii scurgere, apă menajeră și pluvială pentru bloc.

BraumanHidroinstal oferă lucrării executate 5 ANI garanție

Formular Cerere Ofertă