Termeni și condiții

Prezentul document prin conținutul sau pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro).

Site-ul BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro) este operat de BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L., CUI: 40022008, Nr. înregistrare la Registrul Comerțului J17/1464/18.10.2018, cu sediul în Str. Vînători nr.4, Construcția C1, Camera 2, Galați.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din această.

Administratorul site-ului BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Va rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpără. Raporturile comerciale dintre cumpărător și BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanță Guvernului 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Fraudă

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarați că va asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, va sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro) își rezervă dreptul de a modifică structura și interfață oricărei pagini sau subpagini a site-ului BRAUMAN HIDROINSTAL S.R.L. (braumanhidroinstal.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@braumanhidroinstal.ro