Când este indicat să reabilităm subsolurile?

folder_openReabilitări subsoluri
commentNiciun comentariu

De obicei coloanele pluviale asigură scurgerea apei de pe terasa blocurilor în canalizarea de la subsol. Acestea pot fi blocate cu diferite corpuri străine (exemplu: frunze, gheață, crengi, deșeuri, nisip și pietriș, lesuri de păsări etc) împiedicând scurgerea corectă a apei. Deseori se întâmplă ca “refularea” conductelor să se facă în apartamente sau apa să băltească pe terasă până ce aceasta se va evapora.

Recomandăm înlocuirea coloanelor de apă pluvială atât primăvara cât mai ales vara înainte de începerea ploilor. O coloană înlocuită înseamnă o evacuare rapidă a apei provenite de la ploaie sau de la topirea zăpezii. Preveniți astfel infiltrarea acesteia sau blocaje puternice ale țevilor. Deasemnea și pierderile inutile sunt o problemă ce va dispărea.

Pe timp favorabil execuția lucrării este una impecabilă și le permite firmelor specializate în acest domeniu să parcurgă toate etapele pentru o calitate maximă. Imaginați-vă dacă problema este neglijată timp îndelungat și când apare fenomenul de ”îngheț”, implicit se agravează și problema, și abia atunci cereți o intervenție. Dacă facem un exercițiu de imaginație rapid, și comparăm o acțiune de reparare realizată vara cu una realizată în Decembrie, sub presiunea frigului deja realizăm factorii ce pot îngreuna aceste procese de reabilitare.

În general, tarifele de înlocuire a coloanei de apă pluvială depind de la caz la caz. Echipa noastră rezolvă cu profesionalism orice problemă apărută la coloana de apă pluvială, în cel mai scurt timp şi cu profesionalism. Folosiţi pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi telefonic sau prin email.

Cere ofertă

Cere o ofertă personalizată

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed