Mentenanță subsol – Întreținerea instalațiilor sanitare

folder_openReabilitări subsoluri
commentNiciun comentariu

Brauman Hidroinstal se ocupă de tot ce înseamnă reabilitarea unei instalații de subsol dintr-un bloc, cu soluții eficiente și durabile alături de contracte de mentenanță pentru asociațiile de proprietari.

Dacă ai nevoie de mentenanța instalației sanitare îți putem oferi abonamente avantajoase pentru orice intervenție în acest sens. Fiecare contract este elaborat în strânsă colaborare cu dumneavoastră, definind astfel soluțiile adecvate, în conformitate cu normele impuse de lege în ceea ce privesc instalațiile sanitare.

De ce are nevoie o asociație de proprietari de servicii de mentenanță?

Prevenția este destul de importantă când vine vorba despre instalațiile sanitare dintr-un bloc, de aceea trebuie să știi că te poți baza pe o firmă cu experiență în acest domeniu, care să poată oferi servicii de mentenanță pentru asociațiile de proprietari. 

Aceste servicii sunt utile pentru verificarea, diagnosticarea și întreținerea periodică a instalațiilor, în vederea rezistenței în timp. Datorită acestui contract putem interveni în orice moment și în regim de urgență, fără plata unei taxe suplimentare și nemaifiind nevoie să căutați un instalator în momente critice.

Contractul de mentenanță de tip abonament lunar per apartament vă asigură următoarele servicii:

– diagnosticarea instalației cu cameră video endoscop, care verifică starea conductelor și depunerile pe interior;

– intervenție rapidă în regim de urgență;

– verificări periodice ale instalațiilor sanitare ale blocului, sub forma unui plan bine stabilit;

– rapoarte periodice în ceea ce privește situația instalațiilor sanitare din subsol;

– curățarea țevii de scurgere cu jet de presiune și substanțe pentru îndepărtarea depunerilor;

– spălarea și dezinfectarea subsolului.

 

Avantajele unui abonament de mentenanță pentru asociația de proprietari sunt:

– disponibilitatea și rapiditatea, lăsând în grija noastră tot ce înseamnă funcționalitatea și reglarea instalațiilor sanitare;

– pe termen lung costurile legate de reparații vor scădea;

– oferim consultanță tehnică gratuită, inclusă în orice tip de abonament ales;

– ținem la curent asociația de proprietari cu normele impuse de lege în ceea ce privesc instalațiile sanitare;

– oferim factură și garanție pentru orice lucrare sau verificare efectuată;

– evitați situația în care trebuie să găsiți într-un timp foarte scurt un instalator autorizat pentru instalațiile sanitare;

– nu plătiți taxă de urgență pentru intervenții și izolarea avariilor.  

Un contract de mentenanță instalații sanitare se referă la faptul că o firmă autorizată în instalații sanitare se va ocupa pe toată perioada contractuală de funcționarea optimă a instalațiilor din bloc. Un astfel de serviciu este deosebit de util atât pentru siguranța locatarilor, cât și pentru scăderea costurilor pe termen lung, prin prevenirea posibilelor avarii grave și costisitoare. 

În urma semnării contractului de mentenanță oferim factură și garanție pentru orice lucrare sau verificare efectuată, dar și o reducere de 5% – 10% pentru orice reparație care nu este inclusă în abonament. 

 

Reparațiile la instalațiile sanitare în cadrul oricărei asociații de proprietari trebuie să fie realizate în deplină siguranță și cu prudență, de aceea, este foarte important ca o firmă specializată să fie la dispoziția asociației în regim de urgență.

Dacă vrei sa închei un abonament pentru mentenanță instalații sanitare, ne poți contacta telefonic la 0756 527 285 sau să vizitezi pagina noastră accesând link-ul https://braumanhidroinstal.ro/mentenanta-subsol-intretinere-instalatii-sanitare

Cere ofertă

Cere o ofertă personalizată

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed